RESTAURANT WEEK

MENU I

PRZEKĄSKA

KURCZAK MAŚLANY

Kurczak ekologiczny, curry, 
pieprz cytrynowy, cydr, cykoria, 
banan, serca palmowe

DANIE GŁÓWNE

ANTRYKOT SEZONOWANY
MARYNOWANY NA DZIKO

Antrykot dojrzewający, jałowiec, 
wino głogowe, jarzębina, salsefia, 
chrzan, burak, kmin, rozmaryn

DESER

PINA COLADA

Ananas, pigwowiec, miechunka, szarłat, 
syrop klonowy, mleko kokosowe

MARTINI BIANCO & TONIC
9,00 ZŁ

 

MENU II
WEGAŃSKIE

ZUPA

ZUPA KOKOSOWA
Z KARMELIZOWANYM MAKARONEM
Z CUKINII

Mleko kokosowe, trawa cytrynowa, 
cukinia, liście kafiru, korzeń kolendry, oca, shimeji

DANIE GŁÓWNE

LANGOSZ
Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI

Langosz wege, czarna marchew,
fenkuł, salsefia, czerwona cebula, 
sos chimichurri, szpinak

DESER

PINA COLADA

Ananas, pigwowiec, miechunka, szarłat, 
syrop klonowy, mleko kokosowe

MARTINI BIANCO & TONIC
9,00 ZŁ